Loading image...

Skridsikker Tape

Her finder du Danmarks nok største udvalg af skridsikker anti-slip tape. Vores tape er af høj kvalitet og gennemgår løbende, en lang række kvalitetskrav hos den tyske leverandør.

 

Få en skridsikker trappe: Hvis du har en glat trappe udendørs eller indendørs, kan du forebygge skrid og faldulykker ved at gøre den skridsikker med vores skridsikre tape eller vores skridsikre lister og profiler

 

Vores universaltape som vi kalder "Almen Anvendelse" er bedst velegnet til steder hvor man går med sko.

Mens vores Rengøringsvenlige tape er fantastisk til steder hvor man går med bare fødder så som brusebade, ved pools mv.

Skridsikker tape i alle afskygninger

Skridsikker tape er et effektivt produkt, der trods det simple udseende har en virkning, der kan gøre underværker. Ved anvendelse af tapen bliver det mere sikkert for alle at gå på et ellers usikkert og glat område. Skridsikker tape er i navnets bogstavelige forstand et groft stykke tape med en skridsikker overflade med korn af quartz eller aluminium oxid, som gør, at man ikke skrider, der hvor tapen er påført. Det kan være en fordel i mange henseender at anvende tapen som sikkerhedsforanstaltning. Vi tilbyder mange forskellige typer af skridsikker tape, som hver især passer godt til forskellige formål. Det kan både være indendørs og udendørs, samt til privat- eller erhvervsmæssigt brug. Skridsikker tape fås hos os i mange forskellige farver og udseender, så du kan let vælge den type, der passer mest optimalt til det pågældende formål.

Skridsikker tape – både i hvid, klar eller transparent

Der kan fås skridsikker tape neutralt af udseende i hvid, klar eller transparent form til de steder, hvor du gerne vil skjule tapen mest muligt, så den falder i et med omgivelserne. Der kan også fås tape i mange stærke og klare farver, med glitter eller selvlysende effekt til nattebrug, der lyser op og gør folk opmærksomme på, at her skal man begive sig forsigtigt frem på et sted man muligvis ville have overset.

Skridsikker tape til trappen        

Mange oplever, at man kan være lige ved at glide eller måske har man været så uheldig at falde på vej ned af trappen. Det kan give alvorlige skader, og der er ingen grund til ikke at forebygge denne form for uheld. Et oplagt sted at påsætte den skridsikre tape, er netop på trapper og trappetrin, der ellers kan være glatte. På den måde undgår man, at foden smutter i farten og uheldet er ude.

Mange anvendelsesmuligheder

Den skridsikre tape har andre anvendelsesmuligheder end blot at være skridsikker. Den er også yderst velegnet som gulvmarkør. Tapen er nemlig meget anvendelig til at optegne gang- eller kørearealer på gulvet, hvilket oftest er meget anvendeligt på arbejdspladsen eller på offentlige steder, hvor sikkerheden ønskes optimeret. Her kan det også være en fordel at tænke over, om der er behov for de ekstra kraftige typer af skridsikker tape til mere ekstreme forhold eller måske de formbare typer tape, der former sig godt efter et uregelmæssigt underlag. Det kan også være en fordel at vælge tapen med det ’advarende’ udseende til afmærkning af særligt farlige områder.

Skridsikringstapen er også meget velegnet på skibe og både til de markeringer, der er behov for på skibsdækket. Her er det en kæmpe fordel, at tapen både fungerer som markering på underlaget, samt optimerer sikkerheden ved at gøre område mere skridsikkert.
 

Skridsikker tape til udendørs brug

Den skridsikre tape egner sig også godt til udendørsområder, hvor der kan blive vådt og glat. Her er det særdeles vigtigt at følge ovenstående råd, så man påfører tapen på et sted, der ikke allerede er vådt og beskidt for at sikre sig, at tapen sidder ordentligt fast i underlaget. Det samme gælder for andre våde og glatte områder såsom i bade- eller omklædningsrum, hvor man tilmed øger risikoen for fald ved at gå rundt på bare tæer.

Skridsikker tape er altså et gavnligt produkt af flere årsager. Udover, at tapen optimerer sikkerheden på ellers udsatte og farlige områder, er det er nemt, hurtigt og effektivt at påføre denne type tape. Der er derudover heller ingen begrænsninger for de mange anvendelsesmuligheder.
 

Anvendelse af den skridsikre tape

Et vigtigt tip, når denne form for tape skal anvendes, er, at påføre den skridsikre tape på en jævn, tør og rengjort overflade for at opnå det bedste resultat. På den måde er du garanteret, at tapen lever op til sit navn, og kan forebygge, at man hverken skrider eller falder på det pågældende sted.

 

Ofte stillede spørgsmål:

Hvad bruges skridsikker tape til?

Skridsikker tape benyttes til at forebygge faldulykker, tapen øger friktionen mellem 2 emner som typisk er gulvet og en gående person. Men det kan også bruges til mange andre ting

Hvordan virker skridsikker tape? 

Skridsikker tape er et produkt med en friktions reducerende overflade der enten kan være med korn eller præget vinyl.

Kan man bruge skridsikker tape på træ udendørs?

Vi anbefaler som udgangspunkt ikke at bruge tape udendørs, da nedefra kommende vand, vil afvise tapen over tid. Det kan dog lade sig gøre ved brug af en primer.
 

Hvilken tape skal man bruge på indendørs trapper?

Hvis det er en trappe hvor man færdes uden sko, anbefales det at benytte en rengøringsvenlig tape da den ikke hænger i sokkerne. Eller er en universal tape rigeligt.

Hvad betyder R10 og R13 som der står på tapen?

Vores skridsikre tape findes i 2 skrid sikrings klasser som er R10 og R13 i henhold til DIN 51130. Det betyder i grove træk at tapen er blevet testet på en glat rampe mellem

Hvilken skridsikker tape passer til mit behov? 

Det kommer lidt an på hvor det skal bruges, universal tape kan benyttes på plane overflader indendørs og udendørs. Mens rengøringsvenlig tape er bedst til badeområder, pools mv.