Sikkerhedsudstyr til lager og produktionsområder

Opmærknings Tape


{{amount}}

Opmærknings- og markeringstape

Her finder du et bredt udvalg af markeringstape. Har du nogle områder på arbejdspladsen, som du gerne vil have afmærket? Så kan du anvende type tape, som er produceret i PVC af høj kvalitet. Tapen kan anvendes til markering på både lofter og på gulve. Den findes i flere forskellige farver. Det giver dig mulighed for at lave dit eget system, hvor forskellige farver markerer forskellige områder, som f.eks. sikkerhedsområder. Tapen kan anvendes på næsten alle typer af materialer. Her er nogle eksempler:
  • Betongulve
  • Tæpper
  • Trægulve
  • Lofter

Gennemfarvet markeringstape

Alle ensfarvede tape er gennemfarvede. Det vil sige, at selvom de slides, vil farven ikke kunne skrælle af. De opretholder derfor farven, indtil du en dag vælger at fjerne dem eller udskifte dem med nye. Bemærk dog at tofarvede typer kun er gennemfarvet med den ene farve. Den anden farve er lagt ovenpå. De er stadig meget slidstærke, så du behøver bestemt ikke at bekymre dig om holdbarheden. Alle typer har god modstandsdygtighed mod den slitage, der kan forekomme på en arbejdsplads. De kan sagtens holde til både at blive gået på og kørt henover af maskiner. Vi forhandler også ekstra slidstærkt markeringstape, som er ekstra modstandsdygtig over for overrivning og kan modstå en gaffeltruck.

Hvor vil det være ideelt at anvende markeringstape?

Markeringstapen kan avendes til mange forskellige formål – det er kun fantasien, der sætter grænser. Det er et rigtigt godt redskab til at markere:
  • Farlige trin
  • Indramme sikkerhedsområder
  • Bruges som guide lines
Har du nogle trin, som folk har en tendens til at snuble over, eller en kant i en dør, som er lidt højere end normalt? Så kan det være smart at markere dette med en farverig markeringstape, så du er sikker på, at alle lægger mærke til trinnet. Har du områder, f.eks. i din lagerhal, som skal inddeles, så er denne markeringsmetode suveræn. Der kommer styr på logistikken af inventar m.v. i hallen – uden at der opsættes barrierer, som vanskeliggør bevægelsen rundt i hallen. Har du brug for, at et område skal have en større andet af pladsen, er det nemt og hurtigt at fjerne tapen og markere på ny. De helt store lagerhaller kan være svære at finde rundt i. Her vil det være en fordel med nogle guide lines i form af striber, som fører hen til de forskellige områder i bygningen. Der kan du eksempelvis vælge, at hver farve betyder noget bestemt.

Det perfekte redskab til at skabe struktur og orden

Markeringstape er derfor et fantastisk redskab til dig, der gerne vil have tingene sat i orden og være meget struktureret. Det er en meget slidstærk og holdbar løsning, som hurtigt og nemt kan redigeres, hvis behovet ændrer sig. Se alle de forskellige typer her på siden. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi giver gerne professionel rådgivning i anvendelsen af alle vores kvalitetsprodukter.
Sikkerhedsudstyr til lager og produktionsområder
Thamus ApS - Industrial Supplies & Services