FRAGT FRA KUN: Kr. 39,- ~ Gratis fragt ved køb over 499,- ~ VI HANDLER MED PRIVATE, VIRKSOMHEDER og OFFENTLIGE INSTITUTIONER (EAN) ~

Hus og Have

Her i vores Hus og Have kategori finder du Flotte Design Plantekasser i Polyrattan, Polyrattan Hegn, Græsarmering og Bedkanter.

 

Plantekasser kan med fordel benyttes udendørs såvel som indendørs. Og egner sig rigtig godt til indretning og adskillelse af terrasse og udestue områder. Plantekasserne er lette at flytte rundt på indtil du finder den placering der passer dig og er samtidig nemme at plante blomster eller andre planter i. Disse plantekasser har et flot design og vil passe godt ind i enhver have, indkørsel eller lignende. Da kasserne er produceret i Europa er de også bedre egnet til det Danske klima end tilsvarende produkter fra asien mv.

Plantekasserne er lavet af en indvendig kasse der er af galvaniseret metal, derpå er den beklædt med polyrattan og visse modeller med polerede aluminiums kanter. alle disse materialer er vejrbestandige over lang tid.


Kategorien stikker lidt ud fra vores øvrige produkter, men selvom det intet har at gøre med skridsikring. Er produkterne af samme høje europæiske kvalitet som resten af vores vare sortiment.