(FRAGT FRA KUN: Kr. 39,- ~ Gratis fragt ved køb af lagervarer for over 499,-  ~ VI HANDLER MED PRIVATE, VIRKSOMHEDER og OFFENTLIGE INSTITUTIONER (EAN) ~

Afspærringsstolper


Afspærringsstolper der er umulige at overse

Det kan til tider være vigtigt, at kunne afspærre et område, så der ikke er nogen der bevæger sig derind. Der kan være flere årsager til, at man har brug for at afspærre et område, eksempelvis benytter politiet tit afspærringer i forbindelse med forbrydelser eller færdselsulykker. Det er dog ikke kun politiet der til tider har brug for at afspærre områder, det kan produktionsområder også.

I produktionsområder og lagre, kan det være nødvendigt at afspærre arealer i produktionsområdet, hvis der f.eks. kører en masse trucks rundt, er det en god idé at afspærre området, så medarbejderne ikke kommer til at køre en forbigående ned. Til det formål sælger vi afspærringsstolper, som er sublime til afspærring i produktionsområder.

Afspærringsstolperne kan både virke som en permanent afspærring, hvis det er et område, hvor man konstant skal være varsom, men stolperne fungerer også som midlertidige afspærring. De kan eksempelvis bruges, hvis der er et stort hul i gulvet, som man skal være særligt opmærksom på, indtil det bliver lavet.

Afspærringsstolper der er umulige at vælte

De afspærringsstolper som vi fører i vores sortiment, er et sæt bestående af seks stolper lavet i polyethylen (plastik). Stolperne er placeret på en solid tung fod, så stolperne ikke vælter, hvis de placeres udenfor, eller der er nogen der går ind i dem.

Stolperne er 86 cm høje, og 4 cm i omkreds. Stolperne er mulige at købe i to forskellige farver, alt efter dine egne præferencer.

For at sikre, at man ikke lige pludselig kommer til at gå forbi stolperne og direkte ind i det afspærrede område, har man en lang kæde mellem stolperne. 10 meter kæde medfølger, når du køber et sæt med seks stolper, hvilket gør at de er klar til at blive sat op med det samme, uden det er nødvendigt, at skulle købe ekstraudstyr til dem.

Afspærringsstolper i forskellige farver

Du kan vælge mellem rød/hvide stolper eller gul/sorte stolper. Begge farver er helt umulige at overse, men det er en god idé at vælge et par stolper der skiller sig ud fra omgivelserne.

Er der i jeres produktionsområde mange røde og hvide farver, er det en god idé at købe de gul/sorte stolper, og det samme gør sig gældende, hvis der er mange gule og sorte farver i området.

Transporter afspærringsstolperne let og elegant

Da stolpernes fod er meget tung, kan det for mange være lidt af en opgave, at transportere stolperne ud til deres destination ved at bære dem hele vejen. Det er der heldigvis råd for, da vi i vores sortiment har vogne til at transportere stolperne.

Med en stolpevogn bliver transporten af dit sæt afspærringsstolper let og elegant, og du får ikke ødelagt ryggen af at slæbe dem med håndkraft. På vognen er der nemlig fastmonteret hjul, der gør det nemt at skubbe vognen foran sig, når de skal transporteres fra ét sted til et andet.

Stolpevognene er pulverlakeret sort, og har plads til et helt sæt afspærringsstolper samt fødderne til stolperne og kæden der bruges ved stolperne.

På vores side kan du både købe vognen separat, eller købe vognen sammen med vores stolpesæt, hvilket gør, at du er fri for at gå flere steder hen, i jagten på en måde at få transporteret dine stolper.

Vi har alle former for afspærringer

Ud over afspærringsstolper fører vi også adskillige andre produkter inden for afspærring til produktionsområder. Blandt andet har vi på vores side barriere hegn, fleksible afspærringer og pullerter.

Vi fører altså alle former for afspærringer, og har helt sikkert den rigtige løsning til netop din arbejdsplads, hvor medarbejderne har brug for at blive væk fra et område.