(FRAGT FRA KUN: Kr. 39,- ~ Gratis fragt ved køb af lagervarer for over 499,-  ~ VI HANDLER MED PRIVATE, VIRKSOMHEDER og OFFENTLIGE INSTITUTIONER (EAN) ~

Pullerter


Skab en sikker arbejdsplads med pullerter

Uanset om du arbejder på vejen, på et lager eller på en byggeplads, er det helt essentielt at sikkerheden er i top. Der skal ikke mere end et sekunds uopmærksomhed til, før uheldet kan være ude. Selvom uheld kan ske på selv de sikreste arbejdsområder, er der meget du selv kan gøre, for at afsikre din arbejdsplads. Det kan blandt andet være med korrekt afspærring, så trucks og lastbiler ikke kører ind i områder, de ikke hører til. Her er pullerter en oplagt og simpel løsning.

Du kan også vælge at afsikre farlige kemikalier eller udstyr med en pullert eller afspærring. Samtidigt kan du bruge en pullert til at regulere trafikken med, hvis du arbejder på vejen eller i et andet trafikeret område, hvor du skal kunne stå i sikkerhed. Sikkerhed er uden tvivl noget, der aldrig bør gås på kompromis med, hvis arbejdspladsen skal være et godt sted at være. Det er en af vores kerneværdier.

Pullerter

Her finder du vores store udvalg af forskellige former for pullerter. Du kan bruge pullerter som en form for sikkerhedsafspærring, både som nedstøbt udgave eller som transportabel udgave. Ligeledes kan du bruge pullerter til trafikregulering, markering af vejarbejde eller ulykkessteder, vejledning eller noget helt andet. For yderligere marketing, kan du vælge at markere med snor mellem de forskellige pullerter.

Pullerter kan bruges udendørs, som på veje, fortove, byggepladser, gågader med mere, men ligeledes indendørs i lagerhaller og lignende. Fælles for vores mange pullerter er, at de kommer i meget stærke farver. Enkelte pullerter har tilmed folie på med signalmønster, som yderligere øger opmærksomheden i det område, du bruger pullerten.

Her kan du læse mere og blive klogere på de forskellige modeller i vores sortiment, så du kan finde den helt rigtige løsning til dig.

Runde pullerter

De runde pullerter er måske de mest populære af sin slags, og af samme årsag finder du også et bredt udvalg af disse hos os. De runde pullerter findes både i transportable udgaver og udgaver, der kan graves eller støbes ned. Disse er ofte fremstillet i noget tungere materiale. Vores runde pullerter er fremstillet af solid plast, polyethylen, med en tung bundplade af genbrugsplast. På trods af, at pullerterne er fremstillet af plast, er de tunge i brug og fortøjning er dermed ikke nødvendig. De er dog lette nok til, at du selv kan rykke dem fra a til b. Enkelte pullerter har tilmed håndtag, som gør håndteringen af disse langt nemmere.

Bundpladen måler 440 mm x 400 mm, hvilket gør den runde pullert til et mindre alternativ til de firkantede pullerter, der er en del større.

De runde pullerter kommer både i helfarve eller i helfarve med sorte advarselsstriber af signalfolie i typen RA2. Pullerten er slagfast og tager tvivlsomt skade, hvis der skulle ske en påkørsel heraf.

Firkantede pullerter

Vores firkantede pullerter tjener samme formål som de runde pullerter, men med en større advarselsflade, på grund af den firkantede form, egner sig specielt godt til trafikadvarsler og afspærring af indkørsler og andet i den dur. Du kan både bruge denne model udendørs eller indendørs. Her er bundpladen ligeledes lavet af genbrugsplast, der hjælper med at stabilisere pullerten. Samtidigt kan bundpladen tages af, så du let og bekvemt kan stable dine pullerter i kompakt opbevaring. Det gør det ligeledes let at transportere pullerterne. Bundpladen på disse modeller måler 950 mm x 800 mm.

Modellerne kommer i gul med sorte striber samt rød med hvide striber i refleksfolie af modellen RA2.

Øverst er der to håndtag, som gør det let at transportere pullerten fra a til b.