(FRAGT FRA KUN: Kr. 39,- ~ Gratis fragt ved køb af lagervarer for over 499,-  ~ VI HANDLER MED PRIVATE, VIRKSOMHEDER og OFFENTLIGE INSTITUTIONER (EAN) ~

Afspærringsmateriel

Afspærringer

 

Afspærringsmateriel kan benyttes i situationer hvor du vil stoppe uønsket færdsel. Det kan for eksempel være i forbindelse med vejarbejde.

 

Ved vejarbejde og andre jobs hvor offentlig trafik færdes, er det vigtigt at du får afspærret så der ikke sker nogle ulykker.

Vi har afspærringsmateriel der kan bruges til permanente, såvel som midlertidig afspærring. Vi har plastik hegn der er lette og derfor praktiske og hurtige at sætte op som midlertidig afspærring.

Vores fleksible saksehegn er at stål, og derfor også en del tungere at sætte op. Men er praktisk da de er variable i længden grundet ”sakse” funktionen hvilket gør at den fylder minimalt i sammenklappet tilstand.


Her finder du et udsnit af vores udvalg af afspærringer.

Vi har blandt andet foldegitter afspærringer, sakse afspærringer, fleksible afspærringer, Mobil afspærrings hegn, Barrierer, Pullerter, Kædestandere, afspærringsstolper med kæde mv.

 

Har du spørgsmål til afspærringer, så kontakt os endelig på telefon 40 99 88 88