(FRAGT FRA KUN: Kr. 39,- ~ Gratis fragt ved køb af lagervarer for over 499,-  ~ VI HANDLER MED PRIVATE, VIRKSOMHEDER og OFFENTLIGE INSTITUTIONER (EAN) ~

Truckværn / Kollisionssikring

Truckværn er en effektiv kollisionssikring til at beskytte bygninger, materiel og personer mod påkørsel.

Samtidig gør det i det fleste tilfælde kørselsområdet mere synligt for truckfører og andre personer der færdes på det beskyttede areal.


Spar bekymringer og penge med truckværn

Uanset hvor dygtige og forsigtige dine truckførere er, kan det ske, at de påkører enten materiel eller mennesker. Den slags uheld er både økonomisk bekostelige og tragiske.

 

Ved at opsætte robuste truckværn, sikrer du, at skaderne minimeres eller helt undgås. Vi har både rækværk, stigebens beskyttere, stolper og kollisionssikringer. Alle i absolut højeste kvalitet og i den praktiske trafik gule farve, der er nem at se. Med vores truckværn kan du med andre ord undgå pallereoler der vælter på række og skader på produkter og personale.

Kombinér vores forskellige typer truckværn og få en skræddersyet løsning

Alt efter udformningen af dit lager eller produktionslokale, har du brug for forskellige typer truckværn. Her på siden finder du en række forskellige produkter, som du kan sammensætte, så det passer præcis til jeres behov. Udover forskellige typer truckværn, tilbyder vi naturligvis også mange forskellige størrelser og kombinationsmuligheder.

Stolper der holder til mere end én kollision

Vi har stolper i flere forskellige tykkelser, som alle holder til mere end én kollision. De består af en kerne af stål omgivet med et kraftigt lag af polyurethan (PUR-plast). Deres ualmindelige styrke og holdbarhed er kombineret med gennemfarvet materiale. Det betyder at ikke bare sikkerheden bevares ved kollision – det gør udseendet også.

 

Stolperne er perfekte til ind- og udkørsler samt afskærmning af maskiner og andet værdifuldt materiel. Udover den trafik gule farve, er de også forsynet med sorte striber og røde reflekser, som gør dem endnu lettere at se – både når det er lyst og mørkt. De kan anvendes både inde og ude, og er godkendte til steder med opbevaring og produktion af fødevarer.

Vandrette stænger og bøjler til vejledning og beskyttelse

Vores vandrette stænger, som kommer i flere forskellige længder, er perfekte til at synliggøre hvor hhv. trucks og personer skal færdes. Udover at markere, beskytter de også i tilfælde, hvor truckføreren er kørt forkert, idet de stopper trucken.

 

Bøjlerne, der kommer i flere forskellige længder og højder, er perfekte til beskyttelse af både maskiner, inventar og bygninger.

 

Ligesom stolperne har de vandrette stænger og bøjler også sorte striber og røde reflekser og er godkendt til både opbevaring og produktion af fødevarer. De kan monteres både indenfor og udendørs.

Rækværk der er ideelle til enhver arbejdsplads

Vores rækværk er ideelle til beskyttelse af materiel såvel som personale. Fordi rækværk og bjælker kommer hver for sig, og i forskellige størrelser, kan du bygge et rækværk der er ideelt til lige netop dine behov.

 

Rækværket kommer i både 0,5 og 1 meters højde, mens bjælkerne kommer i hele 7 forskellige længder. Vi har både en version til inde og én til ude. Den til indendørs brug er pulverlakeret, mens den til udendørs brug også er galvaniseret, således at det vil holde til vind og vejr i mange år.

Stigebens beskyttere til dine palle- og lagerreoler

Palle- eller lagerreoler der falder på stribe som dominobrikker er enhver lageransvarligs værste mareridt. Vores stigebens beskyttere sikrer, at det mareridt aldrig bliver til. Samtidig beskytter det også dine reolers stolper fra at blive skæve ved mindre påkørsler.

 

De er sort- og gulstribede – hvorfor de ikke bare minimerer skaderne, når uheldet er ude. De forebygger at uheldet overhovedet skulle finde sted, ved at gøre dine reoler mere synlige.

Truckværn handler om tryghed

Truckværn handler lige så meget om at skabe synlighed og derved forebygge uheld og skader, som det handler om at minimere skaderne når uheldet er ude.

 

Ved at opsætte truckværn bliver arbejdspladsen mere overskuelig, fordi det bliver nemmere at se og navigere efter ruter, maskiner og inventar.

 

Sidst men ikke mindst bliver det et tryggere arbejdsmiljø for dit personale, idet de vil føle sig væsentligt mere sikre, hvis de er skærmet af et robust truckværn.