FRAGT FRA KUN: Kr. 39,- ~ Gratis fragt ved køb over 499,- ~ VI HANDLER MED PRIVATE, VIRKSOMHEDER og OFFENTLIGE INSTITUTIONER (EAN) ~

Hjørnespejl - Sub-Way - Polycarbonat - Rund - Ø62cm - 4-Punkt beslag

4.499,00 DKK

(inkl. moms)
stk.
Subway spejlet er ideel til parkeringspladser og underjordiske gange. Behovet for fodgængernes sikkerhed er især vigtigt i underjordiske tunneler og andre trafikerede passager. Fodgængere og bilister føler sig ofte usiker i områder, hvor udsynet er begrænset - her giver Subway udsyn og eliminerer risikoen for ulykker. Subway er et vidvinkel spejl, der giver en 180° udsyn og synliggør hjørner.
Model/Varenr.: DC-391.62.001-4
Vægt: 7.7 kg.

Leveringstid: 3 -5 hverdage

Materiale

Subway er lavet af brudsikker polycarbonat og er derfor særligt velegnet til hærværk truede områder og til udendørs brug. Overfladen er belagt med en særlig hård film, der gør spejlet ridsesikkert.

Fastsættelse

Det fire-punkts kugleled monteringsbeslag er inkluderet ved levering. Dette specielle beslag giver en optimal fiksering af spejlet. Spejlet kan placeres i forskellige vinkler - alt efter opgave. Det solide beslag modstår kraftige vinde, testet ved en vindbelastning på vindstyrke 12 (svarende til orkan > 117 km/t), og kan enten monteres direkte på en væg eller rør-montering (Ø50-85 mm).

Vi giver 5 års funktions garanti