(FRAGT FRA KUN: Kr. 39,- ~ Gratis fragt ved køb af lagervarer for over 499,-  ~ VI HANDLER MED PRIVATE, VIRKSOMHEDER og OFFENTLIGE INSTITUTIONER (EAN) ~

Trafikspejl TM-I - 60x80cm - Akryl

2.409,00 DKK

(inkl. moms)
stk.
Vores TM-I spejle øger sikkerheden på private- og industriområder med interne veje, parkeringspladser, private indkørsler, indkøbscentre, parkeringshuse og boligblokke. Spejlet er udstyret med en rød kant for bedre synlighed.
Model/Varenr.: DC-340.58.000-2
Vægt: 7.8 kg.

Leveringstid: 3 -5 hverdage

Materiale

Spejlet er produceret i to forskellige slagfaste materialer: akryl (70% mere slagfast end glas) eller brudsikker polycarbonat. Både akryl og polykarbonat versionerne er udstyret med reflekterende folie typen RA2 af 3M. Polycarbonat spejlene er særligt egnet til hærværk-truede områder. På grund af spejlenes vejrbestandige materialer, er de velegnet til langvarig udendørs brug. Spejlet er fastgjort med silicone i en UV-bestandig ramme med ekstra styrke på bagsiden. Silikone forhindre indtrængning af vand og beskytter dermed spejlet i lang tid. Alle modeller er Tüv godkendte.

Fastsættelse

Det fire-punkts kugleled monteringsbeslag er inkluderet ved levering. Dette specielle beslag giver en optimal fiksering af spejlet. Spejlet kan placeres i forskellige vinkler - alt efter opgave. Det solide beslag modstår kraftige vinde, testet ved en vindbelastning på vindstyrke 12 (svarende til orkan > 117 km/t), og kan enten monteres direkte på en væg eller rør-montering (Ø50-85 mm).

Vi giver 5 års funktions garanti