(FRAGT FRA KUN: Kr. 39,- ~ Gratis fragt ved køb af lagervarer for over 499,-  ~ VI HANDLER MED PRIVATE, VIRKSOMHEDER og OFFENTLIGE INSTITUTIONER (EAN) ~

Trafikspejl - Akryl, rund - Ø62cm

2.789,00 DKK

(inkl. moms)
stk.

TM trafik spejl anbefales til øget trafiksikkerhed i gaderne, på mindre veje og mindre vejbaner med skarpe sving, hvor blinde vinkler er til fare. De er også anvendelige i industriområder, for at forhindre ulykker for trafikanter og fodgængere. Spejlet er også tydelig i dårligt vejr samt om natten, på grund af den påførte reflekterende folie på forsiden af rammen.

Model/Varenr.: DC-341.36.000-6
Vægt: 6.6 kg.

Leveringstid: 3 -5 hverdage

Materiale

Spejlet er produceret i tre forskellige slagfaste materialer: akryl (70% mere slagfast end glas), brudsikker polycarbonat eller rustfrit INOX stål. Både akryl og polykarbonat versionerne er udstyret med reflekterende folie typen RA2 af 3M. Udgaverne i polycarbonat og INOX er særligt egnet til hærværk-truede områder. På grund af spejlenes vejrbestandige materialer, er de velegnet til langvarig udendørs brug. Spejlet er fastgjort med silicone i en UV-bestandig ramme med ekstra styrke på bagsiden. Silikone forhindre indtrængning af vand og beskytter dermed spejlet i lang tid. Alle 3 modeller er Tüv godkendte.
 

Fastgørelse

Det fire-punkts kugleled monteringsbeslag er inkluderet ved levering. Dette specielle beslag giver en optimal fiksering af spejlet. Spejlet kan placeres i forskellige vinkler - alt efter opgave. Det solide beslag modstår kraftige vinde, testet ved en vindbelastning på vindstyrke 12 (svarende til orkan > 117 km/t), og kan enten monteres direkte på en væg eller rør-montering (Ø50-85 mm).

Vi giver 5 års funktions garanti