FRAGT FRA KUN: Kr. 39,- ~ Gratis fragt ved køb over 499,- ~ VI HANDLER MED PRIVATE, VIRKSOMHEDER og OFFENTLIGE INSTITUTIONER (EAN) ~

Inspektionsspejl med LED lys - Akryl - 20x40cm

3.299,00 DKK

(inkl. moms)
stk.

Vores IS inspektionsspejle er ideel til vedligeholdelse og kontrol af køretøjer og maskiner. Områder, der er vanskelige at få adgang til kan inspiceres og kontrolleres lettere. Spejlet er let at håndtere på grund af dens meget lave vægt og de monterede hjul. Med integreret LED belysning.

Model/Varenr.: DC-352.04.000-2
Vægt: 2 kg.

Leveringstid: 3 -5 hverdage

Materiale


Det TÜV-certificerede inspektionsspejl er lavet af slagfast akryl. Spejlet er fikseret med silikone i en fast ramme, hvor det sikre mod indtrængning af vand, hvorfor spejlet også kan anvendes udendørs. Hjulene er udstyret med kuglelejer og har en blødt polyuretan rulleflade der giver en høj rulle komfort. Den teleskopiske arm er lavet af anodiseret aluminium med et solidt og blødt håndtag der giver et godt greb. Det teleskopiske håndtag kan forlænges fra 40 - 110 cm. Håndtaget kan foldes under spejlet for pladsbesparende opbevaring.
 

Anvendelse

Til kontrol under biler og køretøjer, spejlet anvendes typisk af vagter ved kontrolposter hos f.eks.  militæret, lufthavne mv.