(FRAGT FRA KUN: Kr. 39,- ~ Gratis fragt ved køb af lagervarer for over 499,-  ~ VI HANDLER MED PRIVATE, VIRKSOMHEDER og OFFENTLIGE INSTITUTIONER (EAN) ~

Trafikspejle

Her ser du vores store udvalg af gade / trafikspejle, spejlene øger færdsels sikkerheden markant, da de gør at man f.eks. vil kunne se trafikken "rundt om hjørnet". samtidig kan de gøre færdslen meget sikrere for cyklister hvis spejlet monteres i lyskryds, hvilket vil gøre at svingende biler bedre kan se cyklisten. En fantastisk måde til forebyggelse af højresvings ulykker.


Trafikspejle

 

Trafikspejle i bybilledet er en nymoderne måde at komme ulykker i trafikken til livs på. Eksempelvis i skarpe sving, hvor det kan være tæt på umuligt at se, om der kommer et køretøj, eller en cykellist imod én rundt om hjørnet.

 

Med et trafikspejl som placeret direkte i hjørnet, kan man ved hjælp af vinklingen på spejlet se, hvad der sker rundt om hjørnet. På den måde øger man trafiksikkerheden for alle trafikanter og brugere af vejene.

 

Der findes mange forskellige spejle, der alle er med til at øge trafiksikkerheden og du finder et bredt udvalg her hos os.  

EUVEX

EUVEX er en tysk producent af trafikspejle, som producerer trafikspejle i en rigtig høj kvalitet til billige penge. Spejlene her fås i forskellige former og størrelser. Kendetegnene er et robust design der både holder stand mod vejret og UV-stråler.

EUVEX har også mange af de samme karakteristika som TM trafikspejlet, det er dog en billigere model.

TM Trafikspejl - det klassiske trafikspejl

 

TM Trafikspejl er et af de spejle man oftest ser ude i trafikken. Spejlene kommer både i runde og firkantede former. Oftest med hvide og røde farver rundt i kanten, for at få trafikantens opmærksomhed.

 

De anvendes typisk på mindre veje og mindre vejbaner, hvor skarpe sving gør det svært at se om der kommer modkørende.

 

Disse er oftest produceret i akryl eller polycarbonat og er dermed langtidsholdbare til udendørs brug. Spejlene er desuden påført reflekterende folie på forsiden, så de nemt kan ses i mørke, når bilens lys lyser det op.

 

TM-I Trafikspejl

TM-I Trafikspejlet minder meget om TM trafikspejlet, udover at dette spejl er lavet til industrien og hærværks-truede områder.

 

Materialerne brugt til at producere dette spejl gør det meget mere slagfast end TM modellen, og kan derfor ikke så nemt ødelægges ved hærværk, eller hvis det ramt af en lastbil eller truck i industrien. 

 

UNISIG Multifunktions spejl

UNISIG Multifunktions spejlet kan ses som et billigere alternativ til TM-I trafikspejlet. UNISIG er, ligesom TM-I, lavet af akryl plast som er meget slagfast, og er lavet til langvarigt udendørs brug.

Ydermere fås det med og uden refleksfolie. Refleksfolie er altid en god idé at påsætte, såfremt det er i et område hvor der er stor trafik, når mørket er faldet på.

SUBWAY

SUBWAY er som navnet antyder et spejl ideelt til underjordiske steder, som en underjordisk metro. Det er et vidvinkelspejl der giver helt op til 180 graders udsyn, og synliggøre elementer i hjørnerne. Dette er vigtigt, da vi biologisk set føler os mindre trygge, når mørket falder på og udsynet bliver væsentligt begrænset. Vi bliver usikre på hvad der kunne lure rundt om hjørnet, hvilket er meget ubehageligt.

TRIXI

TRIXI adskiller sig en smule fra de andre, da TRIXIs primære opgave er, at sikre cyklister og fodgængere ikke bliver ramt af en lastbil der svinger til højre.

Højresvingsulykker er nogle af de hyppigste ulykker i trafikken, da lastbilchaufførens udsyn er meget begrænset på højre side af sin vogn.

TRIXI placeres på lysmasten ved farlige kryds, og giver lastbilchaufføren evnen til at se alt hvad der bevæger sig til højre for vognen.

EXPLORER

EXPLORER er et vidvinkelspejl som mange af de andre. Denne spejltype adskiller sig dog en smule, da det er ca. halv størrelse af de tidligere spejle, og dermed udmærker sig ved at give et godt 180 graders overblik i et produktionsområde og i trafikken.

Trafikspejl Panorama

Panorama er ligesom TM trafikspejlet et rundt spejl, der er beregnet til at give et bedre overblik omkring hjørner. Denne model er en af de større med en diameter på hele 62 cm, det giver god mulighed for at se hvad der foregår i spejlet, selvom man er langt væk.

Spejlet er desuden udstyret med voldsomme grønne farver, der gør det nemt at se i mørket.

Spejle til alle formål

Der findes altså trafikspejle til alle tænkelige formål, det kræver bare, at man er sikker på hvor det skal placeres, og hvilken effekt man ønsker det skal have.

Skal man bruge et spejl til industrien er TM-I eller UNISIG gode valg, men hvis man ønsker at stoppe højresvingsulykker, skal man i stedet investere i model TRIXI.

 

Tag et kig på vores udvalg af ovennævnte spejle og find det der passer til netop dit formål.