Om os

Thamus er et anpartsselskab stiftet i juli 2015 af brødrene Kenneth og Henrik Thoft Andersen. 
Vi har startet selskabet med en fælles vision om at højne arbejdssikkerheden på specielt de skandinaviske arbejdspladser, derfor er vi gået målrettet efter produkter der kan hjælpe med at modvirke fald og skrid ulykker samt transport ulykker i lager og produktions områder. Desuden har vi allieret os med et at verden bedste firmaer indenfor produkter til skridsikring, derfor kan vi skridsikre ALLE overflader. F.eks. kan vi faktisk gøre flise og klinkegulve lige så skridsikre når de er våde som når de er tørre.

 


Kenneth har igennem sine mange år som elektriker/tekniker indenfor bla. offshore branchen og en lang årrække indenfor fødevare produktion hos Arla foods. Et bredt kendskab til hvor vigtigt det er at en arbejdsplads er rigtigt afmærket og at der er afskærmninger der forhindrer medarbejdere i at komme til skade i det daglige.

Henrik har tidligere været selvstændig kurér vognmand. Og dette kombineret med sin uddannelse som lageroperatør gør at han har en stor interesse for at bidrage til, at øge sikkerhed og arbejdsmiljø ingenfor lager og produktion.

Begge brænder vi for en effektivisering af arbejdsgangene i dagligdagen, og derfor glæder det os også at vores produkter understøter Lean / 5s og lignende modeller ved effektivt at afmærke arbejdspladsen så unødige fejl undgås !

 

Vores mission er at skabe bedre sikkerhed og arbejdsmiljø på de skandinaviske arbejdspladser ved at koncentrere vores salg og rådgivning om skridsikring, gulv belægning, opmærkning, afstribning og afskærmning, specielt indenfor lager, industri og produktion. Desuden tilbyder vi diverse services for vores kunder, herunder skridsikring af flise og klinkegulve, montage af truck og personværn, opmærkning og afstribning af lager og produktions gulve mv.