Sikkerhedsudstyr til lager og produktionsområder

Velkommen til Thamus
Din professionelle leverandør af sikkerhed til lager og produktionsområder!

Vores mission er at skabe bedre sikkerhed og arbejdsmiljø på de skandinaviske arbejdspladser ved at koncentrere vores salg og rådgivning om skridsikring, gulv belægning, opmærkning, afstribning og afskærmning, specielt indenfor lager, industri og produktion. Desuden tilbyder vi diverse services for vores kunder, herunder epoxy belægning, afslibning af gulve, polyuretan belægning, opmærkning og afstribning af lager og produktion mv.

 

For at efterkomme denne vision har vi samlet branchens bedste produkter og er officiel dansk distributør for følgede producenter/leverandører:

DMD er en Tysk/Engelsk virksomhed der er koncentreret om kun at tilbyde det bedste på markedet indenfor opmærknings tape, måtter, GRP (Glassfibre Reinforced Plastic)

No skiddingNo- Skidding er førende i Canada og USA indenfor skridsikring, og har med vores eneforhandling i Danmark. Givet os en unik mulighed for at kunne tilbyde skridsikring af ALLE overflader herunde både træ, beton, fliser og klinker mv. 

dancop

Dancop er verdenskendt for at være de første i verden der producerede acryl spejle. disse spejle kendes af stort set alle. bla. fra diverse spejle i trafikken
Dancop fører tillige et spændende program indenfor stige beskyttere til lagerreoler, truckværn, skum beskyttelses profiler, barrierer og lign.

Sikkerhedsudstyr til lager og produktionsområder
Thamus ApS - Industrial Supplies & Services